Ga naar hoofdinhoud

Op maandag 11 september staan er bij zwembad Het Baafje weer twee leuke activiteiten op de planning, namelijk lunchzwemmen en hondenzwemmen. Zet de datum dus maar alvast in je agenda, want het wordt allebei weer een feestje!

Lunchzwemmen
Maandag 11 september is de laatste dag van dit seizoen dat je bij ons kunt komen zwemmen. Van 09:00 – 11:45 uur kun je je laatste baantjes van het seizoen komen trekken, waarna we het seizoen gezamenlijk afsluiten met een gezellige lunch van 12:00 – 13:00 uur. Het lunchzwemmen is gratis! Wil je hieraan deelnemen? Dan kun je je t/m donderdag 7 september opgeven bij de receptie!

Hondenzwemmen
Ook is het op maandag 11 september weer tijd voor de welbekende Doggy Dive. Van 18.30 – 20.00 uur mogen onze trouwe viervoeters weer ervaren hoe heerlijk het is om een duik te nemen in zwembad Het Baafje. De entree per hond is 2,50 euro. Baasjes mogen gratis naar binnen. Inschrijven voor de Doggy Dive is niet nodig.

Tijdens de Doggy Dive is ook Rik de Jong aanwezig. Hij is professioneel fotograaf en legt deze avond de leukste momenten van alle viervoeters vast! De beelden zullen vervolgens uiterlijk vrijdag 16 september online komen via https://www.oypo.nl/BEC97D587E84C701 .

 

Back To Top