skip to Main Content

Zwemmen doe je in Heiloo bij Het Baafje

Vraag nu je abonnement aan bij Het Baafje in Heiloo. Maak gebruik van het formulier hiernaast om een abonnement aan te vragen.

Met een abonnement van zwembad het Baafje mag u gedurende de geldigheid van uw abonnement ook in de andere 6 zwembaden van Sport Servicepunt Langedijk met uw abonnement naar binnen.

Het Baafje kent de volgende abonnementen:
1. Persoonlijk abonnement JEUGD
2. Persoonlijk abonnement STUDENT
3. Persoonlijk abonnement VOLWASSEN
4. Persoonlijk abonnement SENIOR
5. Persoonlijk abonnement GEZIN

Kinderen van 0 t/m 2 jaar zijn gratis
Jeugd: 3 t/m 17 jaar
Student: dient studentenpas te kunnen laten zien
Volwassen: 18 t/m 64 jaar
Senioren: 65+
Gezin: één of twee volwassenen (ouder(s)) met kind(eren) van 3 t/m 17 jaar

Heeft u nog geen zwempas van het Baafje dan kunt u deze bijbestellen voor € 7,-. De zwempas(sen) liggen na betaling en verwerking door ons voor u klaar in het zwembad en zijn direct klaar voor gebruik. Bewaar de passen goed want deze zijn meerdere jaren te gebruiken.

Onze voordelen

Jouw Support maakt het mogelijk om meer te investeren in het zwembad. Namens elke Supporter besteden we een bedrag aan nieuwe speeltoestellen, waarmee Het Baafje elk jaar nog leuker wordt! Je krijgt een eervolle vermelding op ons Supporters-bord. Zwembad De Bever in Sint Pancras verwelkomt iedereen, maar Supporters van Het Baafje hebben een streepje voor: ook voor dat buitenzwembad hoeven zij geen entree te betalen!

Hét buitenzwembad in Heiloo

Zwembad het Baafje is een openlucht zwembad in Heiloo, zoals een openlucht zwembad hoort te zijn. Bezoekers kunnen gebruik maken van een 50 meter bad met hoge- en lage duikplank, een 25 meterbad met kleine glijbaan en een peuterbad voor de allerkleinsten. Op de ligweide kan volleybal gespeeld worden. Naast het 50 meterbad staat een tribune, waar de verrichtingen van de zwemmers bewonderd kunnen worden. Na het zwemmen is er voldoende gelegenheid om warm te douchen en om om te kleden in de diverse kleedcabines. Bij het zwembad is een kleine kiosk voor snacks en koude drankjes.

Back To Top