skip to Main Content

Zwemmen doe je in Heiloo bij Het Baafje
Vraag nu uw abonnement aan!

Als u wilt zwemmen in het Baafje zijn er verschillende abonnementen waar u uit kunt kiezen.

  • Een persoonlijk abonnement voor alle buitenbaden: te gebruiken in het Baafje (Heiloo). de Bever (Sint Pancras), het Maarten van der Weijdenbad en de Veersloot (Dirkshorn)
  • Een gezinsabonnement. Dit abonnement is aan te vragen vanaf ten minste één ouder/verzorger of echtpaar, woonachtig op hetzelfde adres en geeft toegang tot alle vier de buitenbaden.

Aanschaf Abonnement

U kunt uw abonnement op twee manieren aanschaffen: aan de kassa (alleen pinnen) of online.

Online

U kunt uw abonnement hier aankopen vanaf 16 april 2021. Dit doet u middels onderstaand formulier.

U vult uw informatie in (en die van gezinsleden indien u een gezinsabonnement koopt) en betaalt online. Indien u nog niet in het bezit bent van een zwempas, zal uw pasje na de opening bij de kassa klaarliggen of ter plekke worden aangemaakt.

Ben u wel in het bezit van een zwempas? Dan kan het door aanhoudende problemen met het kassasysteem enkele dagen duren totdat uw abonnement op uw pas staat. Natuurlijk kunt u, indien u heeft gereserveerd, gewoon komen zwemmen. Neem tot die tijd even een bewijs van betaling mee naar het zwembad.

Let op! Vanaf dit seizoen werken we met nieuwe ledenpasjes. Uw huidige pasje kunt u komen omwisselen op de volgende ophaaldagen: 22 april en 26 april van 10.00 – 17.00 uur in Theater De Beun (Willibrordusweg 2, 1851 HB Heiloo).
Ook kunt u zodra we open zijn tijdens openingstijden in de ochtend uw pasje bij de receptie in Het Baafje ophalen.

Hét buitenzwembad in Heiloo

Zwembad Het Baafje is een openluchtzwembad in Heiloo; het zwemparadijs voor jong en oud! Neem een verfrissende duik van de hoge springplank, trek elke dag je baantjes in het 50-meterbad of dobber met je kleintje in het verwarmde peuterbad. Op onze prachtige ligweide kun je even bijkomen van alle zwemavonturen en genieten van het zonnetje. Na een warme douche strijk je neer op ons terras voor een hapje of drankje. Zwembad Het Baafje is geopend vanaf eind april tot begin september.

We hopen je snel te zien in zwembad Het Baafje.

Back To Top