skip to Main Content

Zwemmen doe je in Heiloo
bij Het Baafje

Vraag nu je abonnement aan bij Het Baafje in Heiloo. Maak gebruik van het formulier hiernaast om een abonnement aan te vragen.

Het Baafje kent de volgende abonnementen:
1. Persoonlijk abonnement JEUGD
2. Persoonlijk abonnement STUDENT
3. Persoonlijk abonnement VOLWASSEN
4. Persoonlijk abonnement SENIOR
5. Persoonlijk abonnement GEZIN

Kinderen van 0 t/m 2 jaar zijn gratis
Jeugd: 3 t/m 17 jaar
Student: dient studentenpas te kunnen laten zien
Volwassen: 18 t/m 64 jaar
Senioren: 65+
Gezin: één of twee volwassenen (ouder(s)) met kind(eren) van 3 t/m 17 jaar of echtpaar

Heeft u nog geen zwempas van het Baafje dan kunt u deze bijbestellen voor € 7,-. De zwempas(sen) liggen na betaling en verwerking door ons voor u klaar in het zwembad en zijn direct klaar voor gebruik. Bewaar de passen goed want deze zijn meerdere jaren te gebruiken.

ONZE VOORDELEN

Jouw Support maakt het mogelijk om meer te investeren in het zwembad. Namens elke Supporter besteden we een bedrag aan nieuwe speeltoestellen, waarmee Het Baafje elk jaar nog leuker wordt! Je krijgt een eervolle vermelding op ons Supporters-bord. Zwembad De Bever in Sint Pancras verwelkomt iedereen, maar Supporters van Het Baafje hebben een streepje voor: ook voor dat buitenzwembad hoeven zij geen entree te betalen!

Momenteel kunnen er nog geen abonnementen worden besteld. Hier wordt aan gewerkt. De verkoop van abonnementen voor het nieuwe seizoen start (ongeveer) eind maart.

Hét buitenzwembad in Heiloo

Zwembad Het Baafje is een openluchtzwembad in Heiloo; het zwemparadijs voor jong en oud! Neem een verfrissende duik van de hoge springplank, trek elke dag je baantjes in het 50-meterbad of dobber met je kleintje in het verwarmde peuterbad. Op onze prachtige ligweide kun je even bijkomen van alle zwemavonturen en genieten van het zonnetje. Na een warme douche strijk je neer op ons terras voor een hapje of drankje. Zwembad Het Baafje is geopend vanaf eind april tot begin september.

We hopen je snel te zien in zwembad Het Baafje.

Back To Top