Ga naar hoofdinhoud

Voor alle fans van zwembad het Baafje is er op zaterdag 15 juli weer een heuse Fandag met veel leuke activiteiten voor jong en oud.

De Fandag start om 10:00 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk. Om 11:00 uur gaan de eerste activiteiten van start waaraan je dus ook kosteloos kunt deelnemen.

Van 11:00 – 13:00 uur kun je deelnemen aan verschillende clinics die worden aangeboden door Personal Swim Coach Esther de Vries. Wil jij eens door een zwemcoach naar jouw slag laten kijken? En tips krijgen waardoor je makkelijker gaat zwemmen? Dat kan tijdens de Fandag! Bij het 50-meterbad worden mini-trainingen van 10 minuten gegeven. Handboogvereniging HBSV/Achilles geeft van 13:00 – 15:00 uur demonstraties handboogschieten en tussen 11:00 – 15:00 uur kun je clinics volgen van duikschool Scuba Original. Voor ieder wat wils!

Ook staan er van 11:00 – 15:30 uur verschillende springkussens op het grasveld waar iedereen zich op kan uitleven. 

Natuurlijk hebben we ook aan de innerlijke verzorging gedacht. Van 11.00 tot 15:30 uur staat foodtruck Meatballs en Zo bij ons op het terrein. Je kunt hier terecht voor de lekkerste gehaktballen. Meer zin in een zoete versnapering? Er staat een suikerspinkraam waar je tussen het springen en zwemmen door kunt genieten van een suikerspin!

Kosten
Tijdens de Fandag van Het Baafje kan iedereen gratis naar binnen en kosteloos genieten van alle clinics, demo’s, springkussens en natuurlijk ons heerlijke zwembad.

Zin in iets lekkers van Meatballs en Zo? Bestel de lekkerste gehaktballen en reken af bij de foodtruck zelf.

Back To Top