skip to Main Content

Een nieuw zwemseizoen in het Baafje

Dit seizoen in het Baafje

Zwem ook deze zomer weer heel voordelig met het zwemabonnement. Wie voor 1 mei een abonnement afsluit is naast een zeer gewaardeerde bezoeker, ook een enorme steun voor het Baafje. Dankzij jouw structurele steun kunnen wij blijven investeren in hét zwembad van Heiloo. Zo wordt Baafje nóg leuker! Alle abonnementhouders mogen daarnaast gratis vrij zwemmen in zwembad de Bever in Sint Pancras en zwembad Duikerdel in Noord-Scharwoude. Regent het buiten? In het binnenzwembad van Duikerdel heb je daar geen last van. Zo kun je dankzij het abonnement, in drie verschillende zwembaden onbezorgd zwemmen!

De activiteiten die deze zomer plaatsvinden, mag je absoluut niet missen. Haal de keukenprins(es) in jezelf naar boven tijdens ‘Heel Heiloo Bakt’ of neem je trouwe viervoeter mee naar het hondenzwemmen. Nog even snel de laatste pondjes voor de zomervakantie kwijt? De Spetters organiseren een heftige bootcamp, zodat jouw lijf helemaal klaar is voor de zomer. Kijk voor meer activiteiten op onze evenementkalender.

Het Baafje, de Bever en Duikerdel

Als klap op de vuurpijl mogen alle abonnementhouders ook gratis vrij zwemmen in zwembad de Bever in Sint Pancras en zwembad Duikerdel in Noord-Scharwoude. Door dit voordeel wordt het ook voor de inwoners van de omliggende gemeenten aantrekkelijk om een abonnement aan te schaffen.

Supportersactie

Weet jij je baas te overtuigen om Bedrijfssupporter te worden? Dan ontvang je als dank dit vrolijke T-shirt, ter waarde van € 15,-!

Back To Top