skip to Main Content

Zwemmen in 2021

Zien we jullie snel?

Wij hebben goed nieuws. Sinds donderdag 6 mei zijn wij geopend voor hopelijk een heel seizoen zwemplezier!

Vanwege de coronamaatregelen is zwemmen in het Baafje anders dan normaal. Er zijn maatregelen genomen en nieuwe regels opgesteld waar we ons voorlopig aan moeten houden om alles veilig en verantwoord te laten verlopen. Op deze pagina kunt u hier alles over lezen.

Op dit moment geldt dat we geopend zijn voor een maximum aantal bezoekers. Daarom werken we dit seizoen met een reserveringssysteem. Reserveren is verplicht voor iedereen – abonnementhouders, bezoekers met een los kaartje en ook kinderen dienen vooraf te reserveren.

U kunt online en aan de kassa een abonnement aanschaffen. Wilt u een los kaartje kopen? Dan dient u vooraf online te reserveren en betaalt u aan de kassa (tijdelijk de online prijs). Let op: wij verzoeken u zoveel mogelijk per PIN te betalen.

Via onderstaande links vindt u meer informatie over de openingstijden, het bestellen van een abonnement, het reserveren, het kopen van losse kaartjes en de corona huisregels. Daaronder vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Veelgestelde vragen buitenbaden

In het zwemseizoen van 2021 dienen we nog rekening te houden met de coronamaatregelen en de opgestelde regels om een bezoek aan het zwembad veilig en verantwoord te laten verlopen. Via de bovenstaande buttons op deze pagina vindt u onze (aangepaste) openingstijden, onze coronaregels, de mogelijkheid om een abonnement aan te schaffen en de mogelijkheid om een reservering te maken.

Wat is er nieuw in 2021?

  • Sinds dit seizoen is het mogelijk om online uw plek te reserveren en direct online te betalen.
  • Als u aan de kassa een kaartje koopt, verzoeken wij u zoveel mogelijk per PIN te betalen.
  • De prijzen voor alle buitenbaden en abonnementen zijn gelijk.
  • U kunt een abonnement aanschaffen dat u toegang geeft tot alle buitenbaden: het Baafje (Heiloo), de Bever (Sint Pancras), het Maarten van der Weijdenbad (Warmenhuizen) en de Veersloot (Dirkshorn).
  • U kunt een 12-badenkaart kopen. Deze kaart is een jaar geldig en kan in al onze buitenbaden gebruikt worden.
  • Zwembad het Baafje is op het moment geopend voor een maximaal aantal bezoekers.
  • Er gelden extra corona regels (klik hier voor meer info).
  • U dient altijd te reserveren voor het zwemmen (klik hier voor meer info).
  • Als u online reserveert voor een los kaartje, ziet u de prijs van 0 euro. Tijdelijk betaalt u aan de kassa de online prijs van 5 euro.

Ja, u kunt recreatief komen zwemmen. U dient wel van tevoren te reserveren.

Nee dit hoeft niet. Het tijdslot dat u reserveert is een starttijd. U kunt gewoon langer blijven zwemmen, maar in verband met drukte en rijen voor de kassa willen we de aankomst van gasten spreiden. Is het erg druk? Dan kunnen we u wel vragen om na een paar uur uw zwem-plek aan een andere bezoeker te gunnen.
Als u geen tijdslot ziet staan, betekent dit dat het tijdslot volgeboekt is. De tijdsloten die vol zijn, zijn alleen zichtbaar als je in het zoekvenster ‘laat lessen die vol zijn zien’ aan te vinken

De meerbadenkaarten die in 2019 en 2020 zijn aangeschaft en waar nog ‘baden’ op staan, zullen verlengd worden t/m 31 december 2021. Deze meerbadenkaarten zijn dus nog geldig in het zwemseizoen van 2021.

Als het helaas niet mogelijk is om dit jaar de buitenbaden te openen, dan zal je abonnement doorschuiven naar 2022. Vooralsnog gaan we er vanuit dat we deze zomer wel open kunnen.

Vooralsnog is er geen sprake van compensatie als we slechts enkele weken open kunnen gaan dit jaar. We gaan er van uit dat we deze zomer open kunnen.

Als u een abonnement wilt betalen met een Langedijkerspas/Meedoenpas, dient u contact op te nemen via de website.

Back To Top