skip to Main Content

Zwemmen in 2020

Zien we jullie snel?

Wij hebben goed nieuws! Zwembad Het Baafje is weer open dus jullie kunnen weer lekker zwemmen! Onder deze Corona-omstandigheden is het natuurlijk niet zoals het altijd was. Er is veel om rekening mee te houden, er zijn maatregelen genomen en nieuwe regels opgesteld waar we ons voorlopig aan moeten houden. Op deze pagina kun je hier alles over lezen.

Op dit moment is er een maximum aantal aan bezoekers dat we binnen mogen laten. Om ons goed aan de 1,5 meter afstand te kunnen houden werken wij met een reserveringssysteem voor abonnementhouders en online kaartverkoop voor losse kaartjes.

Je reserveert voordat je komt zwemmen via de website een plekje, zo zorgen we ervoor dat er niet te veel mensen binnen zijn en kun je goed afstand houden van de andere zwemmers. Je reserveert een uur zwemmen en mag ook heerlijk op het terrein blijven, bv. liggen of spelen op het veld. Let op, de reserveringen zijn allemaal persoonlijk en op naam, je kunt dus alleen voor jezelf reserveren, niet voor anderen.

Neem je E-Ticket mee naar het zwembad zodat de QR code gescand kan worden.

Heb je nog geen abonnement of 12 badenkaart, bestel die dan nog op de website. Kun je niet verlengen via de website? Stuur dan even een mailtje naar v.groot@sportsl.nl om een afspraak te maken.

Veelgestelde vragen buitenbaden

De ijsjeskaarten kunnen opgehaald worden bij het buitenbad waar jij jouw abonnement hebt afgesloten. Dit kan zodra we open zijn. De ijsjeskaarten zijn alleen geldig in het buitenbadseizoen van 2020.

De meerbadenkaarten die in 2019 en 2020 zijn aangeschaft en waar nog ‘ritten’ op staan zullen verlengd worden t/m 31 december 2021 zodat ze in het zwemseizoen 2021 nog geldig zijn. Mocht het dan zo zijn dat het niet meer mogelijk is om in buitenbadseizoen 2020 je strippen in de buitenbaden te besteden, dan kan dat dus nog in zwemseizoen 2021 of in de binnenbaden

Meerbadenkaarten zullen niet worden gecompenseerd, omdat deze na het buitenbad seizoen 2020 nog te gebruiken zijn. Deze kaarten zullen namelijk geldig blijven t/m 31 december 2021 en zijn bovendien in de tussentijd ook te gebruiken in de binnenbaden!

Als het helaas niet mogelijk is om dit jaar de buitenbaden te openen, dan zal je abonnement doorschuiven naar 2021. Vooralsnog gaan we er vanuit dat we deze zomer nog wel open kunnen.

Vooralsnog is er geen sprake van compensatie volgend jaar als we slechts enkele weken open kunnen gaan dit jaar. We gaan er van uit dat we deze zomer nog open kunnen.

Wij zijn druk bezig met het bedenken hoe we de 1,5-meter maatregelen in onze baden kunnen handhaven. Ook wordt er in de zwembad sector door verschillende partijen gewerkt aan een protocol voor openstelling met 1,5-meter afstand. Wanneer dit protocol goedgekeurd is door het ministerie van VWS, de veiligheidsregio en de gemeente(n) zullen wij deze vertalen naar de verschillende locaties. Het is een hele uitdaging, maar we denken dat een aantal activiteiten nog doorgang kunnen vinden met de 1,5-meter maatregelen.
In ieder geval zullen maatregelen gelden zoals thuis douchen en omkleden, je houden aan de zwem- dan wel wacht-zones, strenge tijdsloten.

We zijn nog bezig met het opstellen van het 1,5m protocol voor de buitenbaden. Hierbij hoort ook de uitvoering van een eventuele maatregel waardoor er een maximaal aantal personen in het zwembad mag zijn. Dit zullen wij invullen door middel van tijdsloten voor de verschillende delen van het zwembad. Je zult dan moeten inschrijven voor een bepaald tijdsslot, waarbij geldt dat abonnementhouders voorrang zullen krijgen. Zijn er meer abonnementhouders dan plekken? Dan geldt dat wie het eerst heeft ingeschreven, heeft de eerste plek. Daarbij zullen we natuurlijk de nodige regels opstellen.

De prijzen van de gezinsabonnementen in De Bever, Het Baafje, het Maarten van der Weijdenbad en De Veersloot zijn gelijk. Met de gezinsabonnementen kan je in het buitenbadseizoen in alle buitenbaden van Social Leisure terecht.

De prijzen voor de persoonlijke abonnementen in De Bever en Het Baafje liggen hoger; met deze abonnementen kan je in alle buitenbaden van Social Leisure terecht. Met de (goedkopere) persoonlijke abonnementen van het Maarten van der Weijdenbad en De Veersloot kan je alleen terecht in deze twee buitenbaden. Tegen meerprijs (prijs van een persoonlijk abonnement van De Bever/Het Baafje) is het mogelijk om ook in de andere buitenbaden te zwemmen.

De prijzen zijn als volgt:

Maarten van der Weijden bad / De Veersloot

Soort abonnement

Persoonlijke abonnementen

Persoonlijk abonnement jeugd 8+

€ 60,00

Persoonlijk abonnement volwassenen

€ 60,00

Persoonlijk abonnement 65+

€ 60,00

Gezinsabonnementen

Prijzen t/m 31 mei

Prijzen vanaf 1 juni

Twee gezinsleden

€ 114,00

€ 119,00

Drie gezinsleden

€ 134,00

€ 139,00

Vier gezinsleden

€ 154,00

€ 159,00

Vijf gezinsleden

€ 174,00

€ 179,00

Zes gezinsleden

€ 194,00

€ 199,00

De Bever / Het Baafje

Soort abonnement

Prijzen t/m 31 mei

Prijzen vanaf 1 juni

Persoonlijke abonnementen

Persoonlijk abonnement jeugd 8+

€ 72,00

€ 77,00

Persoonlijk abonnement volwassenen

€ 84,00

€ 89,00

Persoonlijk abonnement 65+

€ 72,00

€ 77,00

Gezinsabonnementen

Twee gezinsleden

€ 114,00

€ 119,00

Drie gezinsleden

€ 134,00

€ 139,00

Vier gezinsleden

€ 154,00

€ 159,00

Vijf gezinsleden

€ 174,00

€ 179,00

Zes gezinsleden

€ 194,00

€ 199,00

Als je een abonnement wilt betalen met een Langedijkerpas/Meedoenpas dan kun je een mail sturen naar p.kaan@sportsl.nl en een afspraak maken om je abonnement te komen verlengen bij de Bever.

Wil jij bij een van de andere baden gebruik maken van een meedoenpas? Neem dan contact op via de website.

Back To Top