skip to Main Content

Onze voordelen

Jouw Support maakt het mogelijk om meer te investeren in het zwembad. Namens elke Supporter besteden we een bedrag aan nieuwe speeltoestellen, waarmee Het Baafje elk jaar nog leuker wordt!
Je krijgt een eervolle vermelding op ons Supporters-bord.
Zwembad De Bever in Sint Pancras verwelkomt iedereen, maar Supporters van Het Baafje hebben een streepje voor: ook voor dat buitenzwembad hoeven zij geen entree te betalen!

Een regenachtige dag? Niet getreurd! Het binnenzwembad Duikerdel te Noord-Scharwoude is dan een prachtig alternatief, want ook daar krijgen Supporters gedurende het zomerseizoen gratis toegang. Oftewel, als Supporter kun je in drie zwembaden zwemmen.
Onze Supporters krijgen tien procent korting op alle betaalde activiteiten, zoals Kampeernacht, Glow in the Dark-disco en de Zwemvierdaagse.
Supporters kunnen gratis gebruik maken van de bewaakte fietsenstalling bij Het Baafje.

Bedrijfssupporter

De Support van lokale ondernemingen is belangrijk om maatschappelijke voorzieningen als het zwembad voor de lokale omgeving te behouden. De bijdrage van lokale ondernemers wordt besteed aan de realisatie van grote speeltoestellen, zoals een waterglijbaan en/of een Splashpark.

Bedrijfssupporters krijgen de volgende voordelen:

De bedrijfsnaam en/of het logo komen op het supportersbord te hangen.
Om klanten of partners te laten zien dat de onderneming betrokken is bij Heiloo, ontvang je een mooie standaard voor op de balie of toonbank, met daarop de tekst “Ook wij zijn Supporter van Het Baafje”. Je wordt uitgenodigd op de jaarlijkse netwerkborrel.

De Fitplan-trainingsschema’s zijn gratis beschikbaar voor Supporters.
Supporters krijgen gratis toegang tot het Eindfeest.
Deelname aan Ontbijtzwemmen is gratis.
Op vertoon van je Supporterspas koop je koffie en thee voor slechts € 1,- in plaats van € 1,50.

Kortom, een Supporter is niet alleen voor ons ontzettend waardevol: de Supporterspas kan gemakkelijk meer dan € 25,- voordeel voor jou opleveren.

Ook wie na 1 mei een abonnement afsluit kan Supporter van Het Baafje worden en van deze voordelen gebruik maken. Dan gelden de volgende tarieven:

Jeugdsupporter, tot en met 17 jaar:

€ 10 ,-

Persoonlijke supporter:

€ 15 ,-

Familiesupporter:

€ 25 ,-

Supportersactie

Weet jij je baas te overtuigen om Bedrijfssupporter te worden? Dan ontvang je als dank dit vrolijke T-shirt, ter waarde van € 15,-!

Zonder abonnement kun je natuurlijk ook Supporter worden. Dit levert je geen persoonlijke voordelen op, maar je draagt wel bij aan een zonnige toekomst voor Het Baafje!

Ook krijgen onze Supporters tien procent korting op alle betaalde activiteiten, zoals Glow in the Dark-disco, ontbijtzwemmen en het Eindfeest. Op vertoon van je Supporterspas koop je koffie en thee voor slechts € 1,-. Supporters betalen niets voor de Fitplan-trainingsschema’s en de bewaakte fietsenstalling bij Het Baafje. Kortom, alle reden om je abonnement vóór 1 mei af te sluiten! Na 1 mei betaal je hetzelfde abonnementstarief maar vervallen alle supportersvoordelen. Kortom, alle reden om je abonnement vóór 1 mei af te sluiten.

Wij heten u graag welkom in ons zwembad!Komt u ook naar zwembad Het Baafje?

Back To Top