skip to Main Content

Heiloo, oktober 2015. Zeven studenten van de internationale hogeschool NHTV te Breda doen in oktober en november onderzoek in Heiloo. Zij willen weten hoe zwembad Het Baafje beter kan voldoen aan de wensen die er in het dorp leven.

De studenten zullen op straat voorbijgangers, zowel bekend als onbekend met het Heilooër zwembad, vragen om mee te werken aan interviews en enquêtes. Wie meewerkt maakt kans op een zwemabonnement voor 2016. De enquête is ook in te vullen via de website (zie onderstaand), of door contact op te nemen via hetbaafje@gmail.com.

 

Studenten vragen gebruikers het Baafje hun mening te delen.

De groep studenten van de NHTV te Breda is volop bezig met het onderzoek voor en over Zwembad het Baafje.

U kunt de enquête hier nog steeds invullen.
Daarnaast zijn de studenten op zoek naar mensen die hun mening willen toelichten in een gesprek/interview. Wilt u meewerken aan dit onderzoek en zou u graag uw mening willen delen dan kunt u contact opnemen met de studenten in het onderzoeksteam via hetbaafje@gmail.com .
Alvast onze hartelijke dank!!

“We timmeren hard aan de weg” zegt Teun van Etten, directeur van Sport Servicepunt Langedijk (SSL). Vorig jaar won SSL de openbare aanbesteding voor de exploitatie van het zwembad. “Het Baafje heeft in de afgelopen 45 jaar veel ups en downs gehad, maar de kern is altijd hetzelfde gebleven: het is een bad ván en vóór Heiloo. Om dat in ere te houden, willen we graag weten wat de inwoners van Heiloo wensen. We zijn dan ook ontzettend blij dat deze studenten zich daarvoor in willen zetten!”

De studenten zullen tussen medio oktober en medio november de straat opgaan. De enquête kunt invullen via de onderstaande links:

Jongeren/studenten (12 t/m 25 jaar):

Ik ben naar Het Baafje geweest in 2015: Klik hier
Ik ben niet naar Het Baafje geweest in 2015: Klik hier

Gezinnen met kinderen tot 12 jaar:

Ik ben naar Het Baafje geweest in 2015: Klik hier
Ik ben niet naar Het Baafje geweest in 2015: Klik hier

Als u niet in de genoemde doelgroepen valt klik hier

Back To Top