skip to Main Content

We zijn heel trots dat zwembad Het Baafje 18 mei open kon met alle nieuwe maatregelen in verband met het coronavirus!
Na een maand alléén voor abonnementhouders open zijn geweest en het heel goed is gegaan, starten we nu ook met het verkopen van losse kaartjes, de e-tickets! Net als met de abonnementen, gaat het iets anders dan normaal. In deze post/nieuwsbrief leggen we uit hoe het in z’n werk gaat.

In het 50 meter bad mogen bezoekers van 13 jaar en ouder zwemmen tijdens de banenzwemuren in de ochtend, zoals vermeld staat op de website. In de avond is het 50 meter bad open voor de banenzwemmers en voor de recreatieve zwemmers. Als het niet te druk is maken we één baan vrij om te recreëren en gebruik te maken van de duikplank. Wel rekening houdend met 1,5 meter afstand natuurlijk!

Het recreatiebad is voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Als het rustig is mogen ouders van kinderen zonder zwemdiploma mee in het water. De toezichthouders geven aan wanneer dit wel of niet kan. Let op: per kind zonder zwemdiploma mag er één ouder mee naar het bad. Anders wordt het te druk en lastig om 1,5 afstand te houden.

Dit geldt ook voor de ouders met peuters in het peuterbad.

In verband met de Corona maatregelen werken we dit seizoen met een reserveringssysteem. Dit geldt voor abonnementhouders, maar ook voor bezoekers die een los kaartje willen kopen.

Je reserveert van te voren via de website een tijd waarop je wilt komen zwemmen. Op deze manier voorkomen we dat er te veel zwemmers tegelijk naar het Baafje komen. In principe reserveer je voor 2 uur toegang tot het Baafje, het zwembad en het veld. Als het rustig is kun je langer blijven. Als het dan weer drukker wordt dan kunnen de toezichthouders vragen of de bezoekers die er al langer zijn, ruimte willen maken voor de nieuwe bezoekers. Twijfel je of je langer kunt blijven? Vraag het dan even aan een van onze personeelsleden.

Reserveren kan via deze website. Alle tickets kosten € 4,-, per persoon en kinderen van 0 t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen met 1 begeleider, het ticket kost € 4,- voor 2 personen.
Je kiest de optie die bij je past!

Daarna kies je de dag en tijdstip dat je wilt komen en hoeveel kaartjes je wilt kopen. Je voegt ze toe aan de winkelmand en gaat verder naar afrekenen. Daarna wordt er gevraagd om te registeren, kies hier om verder te gaan als Gast. Vul je naam en het e-mailadres in waar je de e-tickets naartoe gestuurd wilt hebben en sluit af met volgende. De tickets staan in je mailbox. Print ze uit en neem ze mee of laat ze op je telefoon zien bij de kassa. Dit is je toegangsticket, dus het is belangrijk dat je ze bij de ingang kunt laten scannen. Let op; Reserveren is noodzakelijk!

Heb je vragen over het reserveren? Bel dan binnen onze openingstijden naar 072-5333909. We hopen jullie binnenkort allemaal weer te zien bij zwembad Het Baafje!

Back To Top