skip to Main Content

Yes! Wij hebben goed nieuws! Het moment waarop we allemaal gewacht hebben is bijna daar: We openen donderdag 6 mei onze deuren voor een nieuw seizoen zwemplezier! In de ochtend zal er in besloten kring een officiële opening plaatsvinden en vanaf 13:00 uur kan er gezwommen worden. Kijk op onze website voor de openingstijden.

Na maanden van verbouwen en renoveren kunnen we jullie verwelkomen in Het Baafje. Met een gloednieuwe entree, douche- en kleedruimtes, horecaruimte en terras zijn wij er helemaal klaar voor. Vanwege de coronamaatregelen is zwemmen in Het Baafje anders dan normaal. Er zijn maatregelen genomen en nieuwe regels opgesteld waar we ons voorlopig aan moeten houden om alles veilig en verantwoord te laten verlopen. Hier kunt u daar alles over lezen.

Reserveren
Ook geldt op dit moment dat we alleen zullen openen voor het banenzwemmen en een maximum aantal bezoekers mogen toelaten in het bad. Daarom werken we dit seizoen met een reserveringssysteem. Reserveren is verplicht voor iedereen, zowel voor abonnementhouders als bezoekers met een los kaartje.
Klik hier voor meer informatie over het reserveren.

Heeft u geen abonnement? Dan betaalt u het kaartje aan de kassa. U betaalt aan de kassa tijdelijk de online prijs (alleen pinnen).

Abonnement verkoop
Staat u al te popelen om te zwemmen en bent u van plan om vaker dit seizoen langs te komen? Schaf dan hier uw abonnement aan! Hiermee kunt u onbeperkt komen zwemmen in het Baafje én heeft u toegang tot Zwembad de Bever in Sint Pancras (open), het Maarten van der Weijdenbad in Warmenhuizen (open) en De Veersloot in Dirkshorn (nog gesloten).

In verband met het nieuwe kassasysteem kost registratie eenmalig iets meer tijd aan onze kant. U krijgt van ons een bevestigingsmail wanneer uw abonnement geactiveerd is.

Pasjes omwisselen
Vanaf dit seizoen werken we met nieuwe ledenpasjes. Uw huidige pasje kunt u tijdens openingstijden bij de receptie in Het Baafje omruilen voor een nieuw pasje. Dit geldt voor iedereen die op dit moment een pasje heeft, dus zowel abonnementhouders als mensen met een meerbadenkaart.

De weersverwachting voor volgende week wordt steeds beter, zien we u binnenkort langskomen? Hopelijk tot snel in Zwembad Het Baafje!

Met vriendelijke groet,

Team Het Baafje.

Back To Top