skip to Main Content

Beste bezoekers van Het Baafje,

Dit jaar bestaat zwembad Het Baafje dit jaar 50 jaar. Helaas konden de geplande feestelijke en sportieve jubileumactiviteiten van dit jaar door de coronamaatregelen niet doorgaan. Komend zwemseizoen staat daarom alsnog in het teken van het jubileum. Daarnaast opent Het Baafje haar deuren op 1 mei in een nieuw jasje!

Eind 2019 heeft de gemeenteraad besloten akkoord te gaan met een renovatie van Het Baafje en de bekostiging daarvan uit het meerjaren onderhoudsplan. In januari 2021 start de uitvoering van deze renovatie en zullen de entree, douche- en kleedruimtes, de overkapping daarvan en de horecaruimte worden vernieuwd. Door herindeling van de entree met kassaruimte, kantoor en kleedruimtes, ontstaat één centraal gebouw met daarin die functies. Na het zwemseizoen worden ook het leidingwerk en de zwemwaterbehandeling aangepakt.

Klik hier voor een impressie van de verbouwing!

Door deze renovatie worden de voorzieningen aanzienlijk verbetert en krijgt Het Baafje een eigentijdse uitstraling en een efficiëntere bedrijfsvoering. Na voltooiing van het grote onderhoud kunnen de gemiddeld 55.000 bezoekers per jaar weer volop genieten van het mooie openluchtzwembad!

Back To Top