skip to Main Content

Beste bezoekers van Het Baafje,

We hebben elkaar al even moeten missen, maar de opening van de buitenbaden komt steeds dichterbij. Zoals het er nu uitziet, zullen we rond 1 mei openen voor het banen zwemmen. Zodra we meer nieuws hebben over het recreatieve zwemmen en andere activiteiten in de buitenbaden, brengen we u op de hoogte.

In onze vorige nieuwsbrief heeft u kunnen lezen over de verschillende abonnementen voor 2021. Stond u toen al te popelen om een abonnement aan te schaffen? Het is zo ver: vanaf NU is dit online mogelijk!

Via de button op de home pagina kunt u uw abonnement aanschaffen. Vult alle benodigde informatie in (en die van uw gezinsleden indien u een gezinsabonnement koopt) en betaal online.

In verband met het nieuwe kassasysteem kost registratie eenmalig iets meer tijd aan onze kant. U krijgt van ons een bevestigingsmail wanneer uw abonnement geactiveerd is.

Nieuwe pasjes
Vanaf dit seizoen werken we met nieuwe ledenpasjes (voor zowel abonnementhouders als meerbadenkaart houders). Uw huidige pasje kunt u komen omwisselen op de ophaaldagen: 22 april en 26 april 10.00u-17.00u in Theater De Beun (Willibrordusweg 2, 1851 HB Heiloo).

Ook kunt u zodra we open zijn tijdens openingstijden in de ochtend uw pasje bij de receptie in Het Baafje ophalen.

Reserveren
Vanwege de coronamaatregelen werken wij met een beperkt aantal plekken per uur en met een verplicht reserveringssysteem. Hierover zullen wij u kort voor opening verder informeren.

Tot slot
Wij wachten nog op de precieze voorwaarden voor openstelling en daarnaast ook op beter weer, warmer water en de laatste verbouwingswerkzaamheden. Als u uw abonnement nu aanschaft, zijn we straks samen klaar voor (hopelijk) een heel mooi buitenseizoen!

Tot snel in zwembad Het Baafje!

Met vriendelijke groet,
De medewerkers van Het Baafje.

Back To Top