skip to Main Content

In verband met de Coronamaatregelen werken we dit seizoen met een reserveringssysteem. Je reserveert van tevoren online de tijd waarop je wilt komen zwemmen. Op deze manier voorkomen we dat er te veel zwemmers tegelijk naar het Baafje komen.

Voorlopig kan er voor een uur zwemmen worden gereserveerd, daarna kun je nog een uur op het veld liggen of spelen (op 1,5 meter natuurlijk). Als het rustig is in het Baafje kan er mogelijk langer gezwommen worden. Volg de aanwijzingen van de toezichthouders op alsjeblieft.

Per dag mag je één keer komen zwemmen, je kunt wel alvast reserveringen doen voor meerdere dagen of voor andere personen reserveren.

In het 50-meterbad (het diepe bad) mogen zwemmers met diploma’s zwemmen, het recreatiebad (instructiebad) is voor kinderen zonder diploma’s. Kinderen zonder diploma nemen één ouder mee die vanaf de kant toekijkt. Let op: alleen als de ruimte het toelaat kan voor de veiligheid een ouder mee het bad in met in achtneming van 1,5 m afstand van andere ouders.

Je kiest de dag en het tijdstip dat je wilt zwemmen en met hoeveel personen je komt. Daarna vul je de voornamen, achternamen en kaartnummers van de zwemmers in en valideert of ze overeenkomen met ons systeem. Let op! Voer je tussenvoegsel niet in. Dus “de Vries” wordt “Vries”. Voeg de reservering toe aan de winkelwagen. Klik op doorgaan als gast, vul je naam en e-mailadres in en klik op volgende om de reservering te voltooien. Je krijgt een bevestiging via e-mail.

Voor het kopen van een los kaartje kies je een E-Ticket voor het gewenste bad en de gewenste tijd. Neem de E-Ticket mee zodat de caissière de QR code kan scannen.

Lukt het niet met reserveren? Bel dan binnen onze openingstijden naar het Baafje: 072-5333909.

 

Back To Top