skip to Main Content

Alles over het reserveren

In verband met de Corona maatregelen gaan wij vanaf 19 mei 2020 werken met een reserveringssysteem. Je reserveert van te voren online de tijd waarop je wilt komen zwemmen. Op deze manier voorkomen we dat er te veel zwemmers tegelijk naar het Baafje komen.

Voorlopig kan er voor een uur zwemmen worden gereserveerd, daarna kun je nog een uur op het veld liggen of spelen (op 1, 5 meter natuurlijk).

Per dag mag je één keer komen zwemmen, je kunt wel alvast reserveringen doen voor meerdere dagen of voor andere personen reserveren.

In het 50-meterbad mogen zwemmers vanaf 13 jaar banen zwemmen, het recreatiebad is voor kinderen van 3 t/m 12 jaar. Kinderen zonder diploma nemen een ouder mee die vanaf de kant toekijkt. Let op: per kind zonder diploma mag er één ouder op de kant kijken. Op werkdagen mogen kinderen met zwemdiploma van 14.00 tot 17.00, en in het weekend van 13.00 tot 17.00, ook vrijzwemmen in het 50-meterbad.

Je kiest de dag en het tijdstip dat je wilt zwemmen en met hoeveel personen je komt. Daarna vul je de voornamen, achternamen en kaartnummers van de zwemmers in en verifieert of ze overeenkomen met ons systeem.

Let op! Voer je tussen voegsel niet in. Dus “de Vries” wordt “Vries”.

Voeg de reservering toe aan de winkelwagen. Klik op doorgaan, log in met je naam en e-mailadres en klik op volgende om de reservering te voltooien. Je krijgt een bevestiging via e-mail. Vergeet niet deze bevestiging mee te nemen zodat de caissière het bericht kan controleren.

Lukt het niet met reserveren? Bel dan even binnen onze openingstijden naar het Baafje: 072-5333909.

 

Back To Top